Skip to main content

A német Sixt autókölcsönző cég hosszú távú partnerségi megállapodást írt alá a BYD-vel, amely 100.000 elektromos jármű vásárlását foglalja magába 2028-ig.

A Sixt több ezer tisztán elektromos BYD autó megrendelésére kötelezte el magát, amelyek közül az elsőt flottát az idei év negyedik negyedévében szállítják le. A következő hat évben a Sixt azt tervezi, hogy ezt az előzetes megrendelést további 100.000 BYD elektromos járművel fogja kiegészíteni.

A cég főként a BYD tisztán elektromos autóit szeretné felkínálni ügyfeleinek, kezdve a híres Atto 3 kompakt SUV-val és a BYD Han-nal. A szolgáltató elmondta, hogy azért esett a BYD-re a választás mert járművei prémium hangulattal és kiterjedt specifikációkkal rendelkeznek.

BYD Atto 3

BYD Atto 3

A Sixt szerint ez lesz Európa első autókölcsönző cége, amely BYD járműveket kínál. Elsőként Németországban, Franciaországban, Hollandiában és az Egyesült Királyság területén lesznek elérhetőek a BYD autói a cég elmondása szerint, viszont 2028-ig ez rohamosan bővülni fog.

Ezenkívül a BYD és a Sixt megállapodott abban, hogy feltárják az együttműködési lehetőségeket a világ további régióiban is.

Rohamosan terjednek az EV-k ebben a szolgáltatási szektorban, és ez lett az első olyan alkalom, hogy egy európai cég kínai EV gyártókhoz fordult járművekért.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.sixt.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.