Amennyiben ezt az oldalt olvasod, akkor biztos, hogy nem hagynak hidegen az autók. Ebből gondoljuk, hogy Te is izgalommal nézted a Tolvajtempót, hogy Memphis-nek (Nicolas Cage) sikerül-e megküzdenie a nemezisével, és végül meghódítja-e a Shelby Mustang GT-t, és leszállítja-e az 50 autót egyetlen éjszaka alatt. Mi egy kicsit ez most újragondoltuk.

Vajon Memphis és csapatának milyen elektromos autókat kellene most rendelésre leszállítania?

A megkerülhetetlen

A film végére Memphis-nek lesz egy saját Eleanor-ja, azaz Mustang-ja. Szerintünk egy remake esetén teljesen egyértelmű, hogy szerepet kéne kapnia egy Electric Ford Mustangnak. A 2020-ban forgalomba kerülő elektromos autó a tervek szerint 483 kilométert fog tudni megtenni egyetlen töltéssel, tehát van lehetőség egy-két jó száguldozós jelenetre.

Ford Mustang

Elektromos Ford Mustang

Az úttörő

Szerintünk, hogyha elektromos autózásról van szó, akkor egyszerűen nem lehet kihagyni valamelyik Tesla modellt. Lehet akár a Model 3, vagy a Model S is, a lényeg, hogy Tesla nélkül nem lenne az igazi az elektromos tolvajtempó. Már csak azért is, mert olyan autóra szükség van a filmben, amely kb. 5,6 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, és a 210 kilométer/órás sebességet is elérheti.

Sway-nek is kell egy autó

Ki ne emlékezne a Sway-t alakító szőke Angelina Jolie-ra a filmben? Egy ilyen remake-ben szerintünk neki is illene egy olyan autó, amellyel különleges a kapcsolata. A hófehér Porsche Mission E remek választás lenne. Ezzel a nagyjából 20 millió forintos elektromos autóval, amely akár 670 lóerős is lehet Sway simán tudna segíteni Memphis-nek, ha esetleg bajba kerülne a küldetés során.

A fiatalos lendület

Természetesen Memphis testvére, Kip is részt venne a buliban. Mi őt leginkább egy fiatalos és villámgyors autóban tudnánk elképzelni. Erre kiválóan alkalmas a NIO EP9. A sebességéről elég annyit mondani, hogy 2,7 másodperc alatt éri el a 100 km/órát, míg 15,9 másodperc alatt akár a 300 kilométer/órás sebességet is.  

A videóban találsz egy 5. autót is, azt Rád bízzuk, hogy ezt Te kinek adnád oda. És segíts nekünk, melyek azok az elektromos autók, amelyek mindenképpen helyet kapnának a Te újragondolt tolvajtempódban!   

Képek forrása:

automaniapr.com

interestingengineering.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.