MÉDIAAJÁNLAT

Száguldjon elektromos autókkal üzleti sikerei sztrádáján!

Az életben maradás kulcsa most is a megújulás képessége!

 

A jövő technológiáinak felismerése és az előrelátás. Mi is ebben hiszünk, ezért hoztuk létre legújabb oldalunkat, az elektromos-autozas.hu-t, a Google elsőszámú elektromos autòkról szóló hírportálját.

STATISZTIKÁINK

Megéri befektetni!

Így profitálj az elektromos autózásban rejlő lehetőségből.

Az Uniós szigorítások miatt az e-mobility térnyerése páratlan gyorsasággal zajlik, ma már nincs olyan gyártó, aki ezt ne használná ki. Az országok kormányai törekednek ennek megfelelni, és támogatások garmadáit biztosítják az elektromos autó szerelmeseinek.

A Tesla ma már a legkeresettebb értékpapír a tőzsdén, ahol átlagosan 18 milliárd részvény forog a társaságtól, napi szinten! A vállalat papírja 2020-as évben 731%-os növekedést ért el, lekörözve olyan „kicsi” cégeket, mint például az Apple.

2020 végére az elektromos autók az éves autóeladások csaknem negyedét birtokolták az EU piaci elemzései szerint.

Az Egyesült Királyságban egy év alatt 344%-kal emelkedett a zöld járművek értékesítése. A teljes piac immáron 16,5%-át birtokolják a hibrid/tisztán elektromos gépek.

Norvégiában a 2020-as évben csaknem minden második eladott jármű zöldrendszámmal rendelkezett. Az év végére a tisztán elektromos járművek az eladások 2/3-át birtokolták, ami 200%-os emelkedés egyetlen év alatt!

Joe Biden elnöksége első hetében bejelentette terveit az üvegházhatású gázok csökkentésére, melynek szerves részét képzi a kormányzati járművek teljes leváltása, tisztán elektromos autókra. Az elnök kiemelte, hogy az e-mobility döntő szerepet fog játszani az USA életében.

Oldalunk népszerűsége az Ön vállalkozását is sikeresebbé teheti!

Haladjon új utakon! Hirdessen nálunk és pörgesse fel vállalkozását!

A kérdés adott:

Hogyan és miként érdemes üzletvezetőként, cégtulajdonosként befektetni az elektromos autózásba, ha a cég profilja valami teljesen másról szól?

Itt a megoldás hogy felvirágoztassa vállalkozását!:

Hirdessen Magyarország legdinamikusabban fejlődő autózással foglalkozó oldalán, hogy minél több emberhez eljusson termékeinek/szolgáltatásainak híre és ezzel együtt permanensen nőjön az elégedett ügyfelek száma is!

Kiemelt partnereink

„Az informatikai robbanásból ki lehetett maradni, de az emobilitás egyértelműbb piaci trenddé képes fejlődni!”

/ Nagy Gábor

Banner méreteink

Organikus elérés 5-10.000/nap

Leaderboard

Cikkek között megjelenő banner

728×90 px

Vertical retractable

Cikkek melett megjelenő banner

240×400 px

Hirdetési áraink

 • Fejléc kép minden új cikkben (mindegyik egyszer megosztásra kerül facebook oldalon) – 32.000 Ft/hét
 • 240×400 pixeles banner jobb hasábban minden oldalon – 50.000 Ft/hét
 • 728×90 pixeles banner a szövegben minden új cikkben – 62.500 Ft/hét
 • PR cikk állandó jelleggel szerepel az oldalon, facebook-on megjelenéssel (PNGN több, mint 2000 fős követői létszámmal; PortfoLife közel 1000 fős követői létszámmal) – 100.000 Ft/db
 • PR cikk kiemelés – 25.000 Ft (a cikk megjelenése után első oldalon szerepel körülbelül kettő hétig, utána kérhető kiemelés).

Elektromos Autózás Roadshow

 

Saját szervezésű roadshow-jainkon, több, mint 8000 embert tudunk elérni online,
aminek köszönhetően a látogatottságunk, több, mint négyszeresére emelkedik.
Így biztosítjuk az oldal folyamatos fejlődését és megkerülhetetlenségét,
ami mára napi átlag 10 000 fős elérést jelent. Ezért vagyunk megkerülhetetlenek a témában.

Az elektromos-autózás iránt érdeklődők így biztosan eljutnak az oldalunkra. Ez azt jelenti, hogy az Ön cége számára az elektromos-autozas.hu a lehető legjobb és leghatékonyabb online reklámfelület!

Miért most kell lépni?

Egy lépéssel vagyunk az elektromos autók piaci berobbanása előtt!

Minden cégvezető nagyon jól tudja, hogy az időzítésen állhat vagy bukhat egy üzlet sikere. Ha egy vállalkozónak valamikor érdemes komolyan elgondolkodni azon, hogy az elektromos-autózásba befektessen-e, az bizony most van! Hiszen szinte egyetlen lépésre vagyunk attól, hogy az emberek tömegesen elkezdjék lecserélni dízel autóikat egy sokkal környezetbarátabb, modernebb és divatosabb közlekedési eszközre. Ez az elektromos autó.

Miért most kell befektetni a sikerhez?

A covid-19 járvány betörésével még nagyobb hangsúlyt kapott a környezetvédelem fontossága, így az elektromos autózás is egyre nagyobb teret nyer a világban. Ma már nemcsak egyedi modelleket lehet látni a piacon. Egyre jobban terjednek az elérhető árú modellek is. A Volkswagen, a Renault, a BMW, a Nissan, a Kia, a Hyundai és a Smart is egyre több elektromos autót gyárt.

2017-ben már közel 1 millió elektromos autót adtak el, aminek a száma azóta is folyamatosan nő. Kína vezető elektromos autógyártó cége a BYD pedig több, mint 750 százalékkal több elektromos autót adott el tavaly, mint az előző évben. Kínában ráadásul törvényben határozták meg, miszerint a legújabban gyártott szériák legalább 10%-a teljesen elektromos hajtású kell, hogy legyen 2019-ben. Ez az arány 2025-ben 20%-ra nő. A törvény hatására Kínában az elektromos autók rohamos, mintegy tízszeres növekedésére. Kína nemcsak a gyártást, a vásárlást is támogatja. Mintegy 5-8 ezer dollárnyi támogatást adnak azoknak, akik elektromos autókat vásárolnak.

Persze nemcsak kína szorgalmazza az elektromos autók minél szélesebb körű elterjedését. A Volvo például már tavaly átállt az elektromos autók gyártására, Norvégiában pedig az újonnan eladott autók fele már elektromos vagy hybrid. Ennek köszönhetően nem alaptalan Bloomberg jóslata sem, miszerint 2025-re 7-szeresére nő az elektromos autók eladásainak száma.

Ezen adatok előrevetítik a piac ugrásszerű növekedését, hiszen minden jel arra mutat, hogy a nem túl távoli jövőben kiszorítják a dízel autókat az elektromos autók! Következésképpen, aki most figyel és lép az a következő években nagyon sokat profitálhat ebből a piaci szegmensből!

Kapcsolat

Partneri kapcsolatok

 • Ampera Klub: 2400 taggal, havi szinten 10.000 fős eléréssel
 • Nissan LEAF klub: 2200 taggal, havi szinten 5000 fős eléréssel
 • www.eautotoltokabel.hu Facebook és Instagram oldalán (1000 fős követői látszámmal) történő megjelenés
 • Professzionális fotókon megjelenés: Gitta Photograpy
 • Get Energy Magyarország Kft-vel történő aktív együttműködés

Elérések

 • Legnépszerűbb social csatornák az elektromos autózásban: Folyamatos, akár napi szintű Facebook megjelenés a PNGN marketingügynökségén keresztül.
 • Több, mint 1000 közvetlen befektető Magyarországon
 • EU irányelv 2020-ra 5% piaci penetráció

Haladjunk együtt a közös siker felé!

Tudjon meg még többet egyedülálló médiaajánlatunkról és keressen minket bizalommal!

Üzenetküldés

Nagy Gábor

+36 70 381 1178
nagy.gabor@portfolife.hu