Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,

Osztrák állami garanciával!

Az e-mobilitás terjedése megállíthatatlan, a kérdés csupán az, hogy Te kihasználod-e ezt a trendet.

 

Figyelemmel követed a legújabb technológiák terjedését?
Környezettudatos embernek tartod magad?
Eleged van a 0% kamatból és a silány befektetési termékekből?

Ugyanarról beszélünk! 

Az innováció utat tör!

Nem kérdés, hogy éppen a legújabb technológiai forradalom közepén vagyunk. Életünk minden területére betört a technológia. Az elektromos autók rohamos terjedése erre az egyik legjobb példa.

Fel se kell állnod otthon a számítógéped elől, máris elárasztják a legújabb e autó modellek, a fejlesztésekről szóló cikkek és videók. Ha kilép az utcára, ezeket élőben is megcsodálhatod.
Az autógyárak milliókat kaszálnak az elektromos autók növekvő népszerűségéből. Nem csoda tehát, hogy az érintett cégek részvényárfolyamai akár több 100%-ot is emelkedtek az elmúlt években.

Kiszámoltad már, hogy ez idő alatt mekkora hozamot értél el?

Semmi baj! Ez a kiindulási pont.
Mindent Osztrák privát bankunk intéz.

Már több mint 11.000 magyar ügyfél ajánlásával.

De komolyan, eddig ez miért nem jutott senki eszébe?

Az Osztrák Partner Bank a befektetési piacon elsőként indította útjára e-Mobility vagyonkezelést, hogy egyszerre részesülj az iparág vezető szereplőinek sikeréből.

Védjegyokirati szám: M2100656

Vagyonkezelésünket 3 pillérre építettük

Kimagasló hozam potenciál

Végre olyan eredményt érhetsz el, amivel elégedett lehetsz és segítenek céljaid elérésében.

A részletekért kattints

Szakértői háttér

Felejtsd el a megszokott banki kiszolgálást. A vagyonkezelés bemutatásától, a rendszeres tájékoztatáson át, a futamidő végéig mindent Osztrák privát bankunk intéz.

A részletekért kattints

Biztonság

Befektetésedet Osztrák állami garancia védi, 100.000 euróig. AAA bankrendszer a garancia, hogy többé ne kelljen szorongással gondolnod pénzedre. Már több mint 11.000 magyar ügyfél ajánlásával.

A részletekért kattints

Ezen szimulált teljesítményértékek a felsorolt részvények és ETF-ek bruttó értékfejlődését mutatják. Az összesített teljesítmény a Menedzsment díj figyelembevételével, azonban további díjak, költségek és adók figyelembevétele nélküli kalkuláció, ez utóbbiak a hozamra csökkentő hatással lehetnek. A múltbéli értékfejlődés nem tekinthető megbízható indikátornak a jövőbeli értékfejlődésekre vetítve.

Ennyire még sohasem volt egyszerű egy technológiai forradalomból profitálnod!

Az Osztrák Partner Bank professzionális szakemberekkel dolgozik. Az ő feladatuk, hogy az általános piaci környezet ellenére profitmaximalizálást érjenek el a számodra. Független értékpapír szolgáltatóként a piaci átlaghoz képest korlátlanul és sokkal olcsóbban tudjuk a részvényeket megvásárolni és ezt a kedvezményt nem megtartjuk, hanem átadjuk Neked.

Ha a jelenlegi portfólió részvényeit elkezdenéd külön-külön megvásárolni a piacról, akkor legalább 3x drágábban tudnád megtenni. Ráadásul fele ekkora eredményt se érnél el.

"Egy kísérletet tettem, és eddig nem csalódtam nagyot. Összeségében pozitív a tapasztalatom, hiszen a portfólióm értéke nő, nem utolsó sorban aktív segítséget kaptam az adózási kérdéseim megoldásában."

Jászai GyulaBudapest

"Kapcsolatom a Portfolife-al kialakulóban van. Tetszik a személyes kapcsolattartás módja, korrekt az ügyintézés mente. Korábban tapasztalat negatív tapasztalataim a Portfolife-al összefüggésben nem ismétlődtek meg."

Kiss LászlóKerepes

"Hát megnéztem. Hát nem hittem a szememnek. Hát újra megnéztem. Tetszett. Nagggyon:) Tegnapról ma reggelre is felkúsztunk picit "

Egressy GabriellaÉrd

"Igen, figyelem minden nap. Nagyon jó félévünk és remélem évünk lesz. Látva eddigi sikereinket, ezért is döntöttem a céges befektetések mellett is. "

Újvári ZoltánBudapest

Tartsd a pénzed világmárkákban!

Most megosztunk Veled néhány száraz tényt az e-mobilitásban rejlő potenciálról, amitől őrültségnek tartod, ha valaki nem vesz róla tudomást:

  • Ebben az évben eddig 37,6%-kal nőtt az eladott elektromos autók száma a világban.
  • Csak idén 600 új töltőállomást telepítenek Magyarországra
  • 2023-ra legalább 52.000 hibrid, vagy tisztán elektromos meghajtású autó fog futni a hazai utakon.
  • Az elektromos autók legnagyobb piaca Kína. Jövőre az országban minden 10. legyártott autónak, míg 2025-re minden 5. újonnan eladott autónak, elektromos meghajtással kell rendelkeznie.
  • 2025-re már évi 7 millió új elektromos autót fognak értékesíteni a világon.
  • 2040-re a forgalomban lévő elektromos autók száma elérheti az 570 millió darabszámot.
Érdekel, végre profitálni akarok!

Szabadulj ki a 0%-os banki kamatok fogságából…

Van még kérdés?

Minden autógyár gőzerővel azon dolgozik, hogy övé legyen a piacvezető pozíció. Az ifjú titánok nagyon erősek. Ezek a cégek méltó versenytársai a legnagyobb autógyártóknak.

Az elektromos autógyártás rengeteg új iparágat és technológiát rántott magával, amelyek kihagyhatatlan lehetőséget jelentenek a számodra.   

Nem muszáj, hogy 10-20 millió forintod legyen egy ilyen autó megvásárlásához. Ennek az összegnek a töredéke is elég, hogy vagyonkezelésünkön keresztül Te is részesülj az elektromos autó piac legjobb cégeinek növekvő eredményéből és versenyéből.

Utána olvasok az Elektromos autózásnak!

További szakértői cikkeink

Érdekességek

Honda Clarity EV kívülről-belülről

A Honda-nak több típusa van, amit villanymotorral láttak el. Most következik két videó, ami bemutatja…
Aktualitás

A Hyundai nem tesz le a hidrogénhajtásól

Sok évvel ezelőtt még javában dúlt a kételkedés az e-mobilitás sikerében, viszont ennek a korszaknak…
Aktualitás

Németország mindenre talál megoldást

Vitathatatlan, hogy már nem kell aggódnunk elektromos autónk töltöttsége miatt, mivel a legtöbb város már…