Skip to main content

A Hertz autókölcsönző cég és a General Motors bejelentette, hogy a következő öt évben 175.000 elektromos járművet fognak forgalomba állítani a Hertz sofőrjei számára.

A Hertz úgy tervezi, hogy kihasználja a GM hatalmas EV márkacsaládját, és egyaránt fog alkalmazni Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac és BrightDrop elektromos járműveket. Ez a terv az elektromos járművek legnagyobb felhasználása a flottaügynökségek körében. A GM szériái minden igényt lefednek, kezdve a kompakt és közepes méretű SUV járművektől, a luxusautókig és szállítókocsikig.

A megállapodás részeként a General Motors felgyorsítja az elektromos járművek gyártását 2027-ig. A Hertz becslése szerint ezalatt az időszak alatt ügyfelei több, mint 8 milliárd mérföldet tehetnének meg ezekkel az elektromos járművekkel, ami körülbelül 3,5 millió tonna szén-dioxid kibocsátást takarítana meg, összehasonlítva az azonos távolságot megtett, hasonló benzines járművekkel.

A Hertz célja, hogy létrehozza Észak-Amerika legnagyobb bérelhető EV flottáját, ahol több tízezer elektromos jármű bérelhető, 500 telephelyén, 38 államban. A cég úgy tervezi, hogy 2024 végére flottájának 25 százaléka elektromos lesz.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.thecanadiandailynews.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.