Skip to main content

Rengeteg pletyka keringett a neten, mely szerint a General Motors fejleszti a legújabb Camaro és  C8 elektromos változatát. Sajnos a napokban a márka megerősítette, hogy valóban csak pletykákról volt szó. Egyenlőre nem tervezik még egyik jármű elektromos verzióját sem kiadni. Viszont az új Corvette C9 már elektromos lesz!

A márka tervezi, hogy egy olyan sportkocsit rakjon a piacra, mely egyrészt teljesen elektromos, másrészt olyan autókkal is fel tudná venni a versenyt, mint a Porsche Taycan, egyaránt teljesítmény és piaci ár szempontjából is.

Corvette C8

Chevrolet Corvette

A C9 két verzióban is piacra fog kerülni, és ezekben nem csak az akkumulátor változik, ugyanis egy elektromos SUV-t is szeretne a márka. Ez egyértelműen a Model Y és a Mach-E-vel küzdene meg a piacon.

Mindkettő az új Chevrolet Blazer EV-ben debütált platformra épülne, főként rugalmassága és modularitása miatt. Emellett a GM ismét megerősítette tervét, melyben szeretné kiterjeszteni a Corvette név használatát, lényegében egy teljes értékű almárka képében.

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.