Quantcast
Így vélekedik a Top Gear a Tesla Model S-ről - Elektromos Autózás
Skip to main content

Vitathatatlanul a legnagyobb előrelépés a Toyota Prius óta az elektromos autózás terén.” Így vélekedett a Top Gear csapata miután ők is kipróbálták idén nyáron a Tesla legújabb alkotását, a Tesla Model S-t. Az eddigi problémák teljesen eltűntek az autóból, az akkumulátor élettartama megnőtt, a vezetés könnyebb és egyszerűbb és a beépített technikai rendszer páratlan a szériájában.

Az autó négyajtós kialakítása és 5 ülése kényelmes utazást biztosít. A külvárosi szűk kanyarokban is érződik a fejlesztés, az autó könnyebbsége és könnyed irányíthatósága miatt szinte minden erőfeszítés nélkül veszi a kanyarokat. Újabb hatalmas pozitívum az autóval kapcsolatban a belső szoftvere. Az autó ugyanis nem igényel karbantartót ezek frissítésére, hanem önmagától jelzi és letölti, ha éppen egy rendszerfrissítésre van szüksége.

Elektromos Tesla

Tesla Model S

Talán a jármű árát lehet csak kifogásolni. Az egyesült királyságban a 100 kWh-ás Tesla Model S 129 ezer fontba kerül. Átszámolva 47.256.342 magyar forint, amit sajnos nem minden átlagautózó engedhet meg magának.

Információ forrása: www.topgear.com

Kép forrása: www.tesla.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.