Skip to main content

Nem hinnénk, hogy sok embernek be kell mutatni Nico Rosberg-et, hiszen a Forma 1 világának egyik kiemelkedő alakja volt a 34 éves pilóta. A ma már visszavonult éveit töltő német versenyző jelenleg saját YouTube csatornát vezet, melyben foglalkozik a mai F1-es versenyek kielemezésével illetve ezen felül nagyon sok trendi járműről is készít saját videót. Nem csoda, hogy az egyik legsikeresebb elektromos autó is kipróbálásra került a versenyző által. Nézzük is, hogyan is vezet Nico Rosberg egy Tesla Model 3-at.

A versenyfő a francia Paul Richard versenypályán tesztelte, hogy mennyire is számít az autónál, hogy be van kapcsolva a Track Mode, mely segít nekünk az autót az úton tartani. Elmondása alapján a közéletben igen biztonságos vezetést nyújt ez a funkció, a versenypályán pedig pár másodpercnyi előnyt, ami bár kevésnek hangzik, mégis kritikus lehet egy futam során.

Ezen felül két Model 3-at állított egymás mellé egy 0-100 km/órás gyorsulási verseny keretében.

A hivatalos videó a Tesla teszteléséről:

A Model 3 már sok hírességnek elnyerte a tetszését, ha csak egyet kell kiemelnünk akkor rögtön Morgan Freeman-t hoznánk fel példának, aki befektetőként is számít a Tesla-ra. Az új generációs modellek érkezésével biztosak vagyunk benne, hogy több hasonló sztár is meg fog fordulni a Tesla tulajdonosok körében, illetve reméljük, hogy nem ez volt az utolsó elektromos autókat tesztelő videó Nico Rosberg-től.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.hellomonaco.com
www.teslarati.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.