Skip to main content

Az Audi e-tron-t vegyes kritikák fogadták mikor kikerült a piacra. Legtöbben úgy jellemezték az autót, hogy közel nem olyan megbízható, mint ahogy azt a vállalat állította, viszont összértékelés alapján egy igen jó elektromos autót sikerült alkotnia az Audinak. Nem is állnak meg ezzel, hiszen tudjuk, hogy érkezik az Audi e-tron Sport széria, melyről a napokban adták ki az első információkat.

Az Audi e-tron Sportback követi a cég védjegyét, így egy az A szériához hasonló járművet fogunk majd látni a piacon. Teljesítmény szempontjából 402 lóerővel és 664 Nm nyomatékkal fog rendelkezni a jármű. Hatótávja az e-tron-hoz mérten kicsivel több mint 400 km lesz, viszont kiderült, hogy több verzió is fog készülni a járműből, melyek nagyobb akkumulátorral lesznek ellátva.

Audi e-tron Sportback

Az e-tron első prototípusa jelenleg a Nürburgring-en szeli a köröket és az idei év novemberéig még nem is mutatja meg magát többször az érdeklődőknek. Az Audi további tervében van emellett a híres R8-as elektromosítása, viszont erről még nem nyilatkozott a vállalat. Az e-tron Sportback már egyszer megmutatta magát az évben, a világ legsikeresebb filmjében, a Bosszúállók Végjátékban. A filmvásznon igen jól mutatott a jármű, reméljük ez ugyanígy lesz a való életben is.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.motor1.com
www.digitaltrends.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.