Skip to main content

A Tesla legújabb darabja, a model 3-as alig egy hónapja került ki a piacra hazánkban, viszont magas kezdő ára miatt még nem teljesít úgy, mint más országokban. Ugyanakkor úgy látszik, Elon Musk mindenkire gondol, így nemsokára érkezik a model 3-as “light” változata.

Még 2016-ban közölte a Tesla, hogy érkezik majd egy model 3-as, ami csak 350 km megtételére lesz alkalmas, viszont alig kerül majd 9-10 millió forintba a piacon. Úgy látszik Mr. Musk tartotta magát ehhez az ígérethez és még a héten érkezik a model az USA-ba. Viszont Magyarországon valószínűleg még 3-4 hónapot kell várnunk, míg ide ér.

Tesla Model 3

Az autó külsőre és belsőre is ugyanúgy néz ki, mint erősebb társa, csak teljesítmény szempontjából vettek vissza belőle. Viszont így is megmaradt az a páratlan vezetési élmény amelyet egy Tesla-tól elvárunk.

Elon Musk úgy nyilatkozott, hogy sokkal elérhetőbbé akarja tenni a Tesla-it az átlag felhasználók számára, így nagy valószínűséggel további olcsóbb model változatokat dobnak piacra, illetve hatalmas árcsökkenésre kerül majd sor az újabb X és Y modelleknél is egyaránt.

Képek és információ forrása:
www.greencarreports.com/news/1121785_tesla-model-3-standard-range-arrives-soon-at-35000-and-220-miles-really?fbclid=IwAR1N7HxjQpwz5XYR0EkKihS0Ybi51j1QzQTbuumxZLA-GRRygURYz_7RtDQ#image=100689076
www.teslarati.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.