Skip to main content

Az egész autóipar átalakult, és ma már szinte minden márka a megfizethetőbb elektromos járművek felé tereli portfólióját. A fejlett kínai elektromos járművek “behatolása” félelmet keltett a gyártókban így mindenki rohamosan elkezdte fejleszteni legújabb és egyben legolcsóbb e-járművét. Ebből a trendből a Jeep sem maradhatott ki. 

A Jeep új, 25 000 dolláros elektromos autója Jeep Renegade néven fog kikerülni a piacra az eddigi hírek szerint. A jármű egy kompakt, de még mindig terepjárónak számító crossover lesz, amely 2014 óta van tervben, és jelenleg plug-in hibridként is létezik egyes piacokon.

A név és az ár bejelentésén kívül a Jeep nem közölt több részletet, kivéve azt, hogy a márka 2027-et tűzte ki, mint megjelenési dátum. Addig viszont az autógyártónak több konnektorról tölthető hibridje és teljesen elektromos járműve fog kikerülni a piacra. 

Jeep Renegade koncepció

Jeep Renegade koncepció

A Jeep terve továbbra is az, hogy hajtásláncok széles választékát kínálja a vásárlóknak. Tehát hibrid , gáz, elektromos, PHEV és tiszta elektromos járműveket is terveznek, hogy megfeleljenek a különböző piaci igényeknek és feltételeknek.

Az elektromos fronton elsőként az új Jeep Wagoneer S érkezik, amely idén ősszel érkezik a tervezett 500 kilométeres hatótávval. Az autó Launch Edition modellje várhatóan 72.000 dollárba fog kerülni. 

Egyelőre nem tudni mekkora siker is lesz a Renegade a piacon, mivel bár a jármű igen olcsónak ígérkezik, jövőre még ennél is alacsonyabb áron fognak érkezni elektromos járművek Kínából. 

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.