Skip to main content

A BYD  hivatalosan is megnyitotta első üzletét a Karib-térségben, Trinidadban és Tobagóban, és a tervek szerint Jamaicára, Barbadosra és a Kajmán-szigetekre is tovább terjeszkedik. A BYD legmegdöbbentőbb híre azonban a Qin L PHEV szedán értékesítési eredménye, mely meglepte az elemzőket. 

A márka három nap alatt több mint 5000 darabot adott el a járműből. 

Az adatok szerint a BYD folyamatosan értékesíti a Qin L és a Seal 06 kompakt PHEV szedánokat, mióta a BYD elnöke, Wang Chuanfu május 28-án személyesen átadta az első néhány darabot a tulajdonosoknak. 

Az alig 3 literes fogyasztás 100 kilométerenként, valamint a Qin L és a Seal 06 elfogadható ára hatalmas sikernek bizonyult a piacon.  Mind a Qin L, mind a Seal 06 13.700 dollárról  indul.

A BYD-kereskedők felmérése szerint naponta 15-16 modellt adnak el, és ez exponenciálisan növekszik. Ugyanezek a kereskedők azt állítják, hogy alig 60 napot kell várni az új Qin L modellekre.

BYD Seal

BYD Seal

A BYD valóban rájött, mit akar a kínai piac, és hogyan tudják azt hatékonyan megadni nekik. Az emberek Kínában kompakt szedánokat akartak nem túl nagy áron, és úgy tűnik, a Seal 06 és a Qin L ezt meg is adja nekik. 

Ez azonban nem jó hír a nyugati autógyártók számára. A Nissan Sylphy nagyon sokáig az egyik legkelendőbb autó volt Kínában, alacsony költsége és nagy hátsó ülése miatt, viszont a Qin L és a Seal 06 ugyanolyan olcsó, ráadásul PHEV és ugyanolyan tágasak. 

Ha a BYD idén 3,6 millió autót kíván eladni, ami 20%-kal magasabb a tavalyi számoknál, és a Seal 06 és a Qin L eladásai továbbra is ilyen ütemben mozognak, akkor ez minden kétség nélkül sikerülhet.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.