Skip to main content

Mikor valaki meghallja azt a szót, hogy „McLaren”, rögtön a Forma 1, vagy egy stílusos hiperautó jut az eszébe. A márka viszont most mindenkit meglepett, mikor bejelentette legújabb elektromos járművét, mely nem más, mint egy kerékpár. 

A gyártó nemrégiben piacra dobta elektromos túrakerékpárjait, és azt állítja, hogy ezek a legerősebb e-mountain kerékpárok a világon. 

A McLaren egy teljesen új vállalkozást nyitott kizárólag e-bike-ok tervezésére és gyártására, ahogy a többi márka is aki belépett már a szektorba. Természetesen ahogy a cég autói, a kerékpárok is limitált kiadásban fognak megjelenni. A jelenlegi model lista az Extreme 600 W-ból, az Extreme 250 W-ból, a Sport 600 W-ból és a Sport 250 W-ból áll.

A hírek szerint ugyanazok a csapatok tervezték a kerékpárokat, amelyek a márka szuperautóiért felelősek.

McLaren e-bike (Forrás: www.rideapart.com)

A Sport sorozat egy univerzális e-mountain kerékpár, amely alkalmas általános és egypályás tereputakra, és mechanikus 12 sebességes hajtáslánccal rendelkezik. 

Az Extreme modell egy teljes felfüggesztésű e-mountain kerékpár, amelyet a maximális terepes teljesítményre terveztek, és szintén 12 sebességes hajtáslánccal rendelkezik. 

A McLaren csak korlátozott számban gyártja ezeket az e-kerékpárokat, és az Extreme 600W és a Sport 600W csak az Egyesült Államokban lesz megvásárolható. A Sport 250 W-os ára 7950 dollártól kezdődik, az Extreme 600 W-ért pedig 11.950 dollárt kérnek. 

Vannak közöttünk olyan olvasók, akik hajlandóak 12.000 dollárt költeni a világ legerősebb e-biciklijére? 

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.rideapart.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.