Skip to main content

Egyértelmű, hogy az elektromos kerékpárok és más elektromos könnyű járművek utat nyitnak egy teljesen új jövőbeli mobilitás előtt.

Ezek a járművek persze egyhamar nem fogják átvenni az autók vagy motorok helyét a piacon, de az biztos, hogy lenyűgöző alternatívát jelentenek. A legtöbb szakértő úgy látja, hogy a városok számára kifejezetten fontos, hogy az ilyen közlekedési eszközök elérhetők legyenek mindenki számára.

Mind a Porsche, a Yamaha és a Ducati is megalkotta már első elektromos kétkerekűjét, illetve a Mercedes-AMG is bemutatott egy új elektromos biciklit. A legújabb versenyző a dél-koreai autógyártó, az e-mobilitásban már ismert Hyundai, aki egy új e-bike piacra dobását tervezi. A cég a Spansih Rayvolt e-bike márkával közösen készíti el az eXXite Next elektromos kerékpárt.

Hyundai eXXite Next (Forrás: hyundai.com)

Teljesítmény szempontjából az új Hyundai eXXcite Next elektromos kerékpárt egy 250 wattos motor hajtja, 50 newtonméteres nyomatékkal. A jármű végsebessége 25-30 km/h körül lesz, hatótávja pedig elérheti akár a 80 kilométert.

A Hyundai egyelőre nem közölt további információkat a járműről, viszont érdekességként kiemelték, hogy a kerékpár akár szobabicikliként is funkcionálhat, illetve rengeteg hasznos applikációval fog rendelkezni.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.auto.everyeye.it
www.hyundai.com
www.exxite.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.