Skip to main content

A Portfolife Kft. honlapján található E-mobility portfólió egyre közkedveltebb a piacon. Lássuk, hogy mely cégek tartoznak a csomagba, és mit kell mostanában tudni róluk.

Marvell Technology:

1995-ben alapított cég, főleg a kommunikációban végzi tevékenységét. Termékei közt találhatóak okosautók és okosvárosok is. Jelenlegi árfolyam 18,57 USD. Az utóbbi egy évben emelkedést mutatott az árfolyama, bár a tavaszi csúcs óta minimális visszaesés jellemzi. Egy éves teljesítménye közel 30%-os, 5 év alatt pedig több, mint 120% az emelkedése a cég árfolyamának.

BYD:

A Leonardo DiCaprioval hirdetett kínai vállalat árfolyama az állandó esés után most megállni látszik, és ezzel egy oldalazásgyanús állapot jön létre. Jelenlegi árfolyam 1,09 USD. A 2007-ben alapított cég telefonalkatrészeket gyárt, utóbbi időben viszont már az elektromos autóiparnak is a tagja, sőt a kínai piac legfőbb szereplőjének számít.

Leonardo DiCaprio prospektus

Leonardo DiCaprio és a BYD

NVIDIA Corp.:

A céget 1993-ban alapították. A vállalatnak fő tevékenysége nincs közeli kapcsolatban az elektromos autózással, ugyanakkor a Portfolife E-Mobility portfóliójában fontos szerepet tölt be.
Már csak azért is fontos, mert folyamatos emelkedő trendet mutat a cég grafikonja, 1 év alatt 71,1%-os árfolyamváltozás történt bika irányba. Az emelkedő trendekkel természetesen az a veszélyes, hogy bár kecsegtető a cég haladása, ilyenkor várhatóak eladási pozíciók, amik csökkenthetik az árfolyamot.

Képek forrása: www.pexels.com

TOVÁBB AZ ELEMZÉSEKHEZ!

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.