Skip to main content

Mindenkinek más elképzelése van arról, hogyan is fog kinézni a világ 5 , 10 vagy akár 20 év múlva. Sokan úgy gondolják a környezetünkben tett sérelmek miatt, hogy jövőnk válságokból és pusztulásból fog állni. Viszont a Nissan nem így látja ezt.

A japán cég legújabb videójában megmutatták, hogyan is képzelik el a nem túl távoli jövőt, legalább is az e-mobility terén. Temérdek mennyiségű elektromos autó az utakon, holografikus kijelzőkkel ellátott órák és telefonok, töltőállomások melyekhez az autó irányítás nélkül elnavigálja magát. A Nissan úgy gondolja, hogy az innováció az, ami utat tör a sikeres jövő felé, és az elektromos autók nagy szerepet játszanak ebben.

2020-ra ígérték első lépésüket a futurisztikus vezetési élmény megalkotására, ami nem más mint a Nissan IMx. Egyenlőre semmilyen megerősített adatot nem tudunk a kocsi teljesítményéről azon kívül, hogy olyan, mintha tényleg a jövőből érkezett volna. Szerintünk a Nissan tartani fogja az elektromos autózás trendjét, azaz a kocsi hatótávjára, sebességére és luxus megjelenésére fog erősíteni az IMx-nél.

Mutatjuk, hogy is néz ki ez a csodajárgány:

Képek és információ forrása:
www.nissan.co.uk/experience-nissan/concept-cars/nissan-imx.html
www.pexels.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.