Skip to main content

Jelenleg a két legnagyobb alak az e-mobilitás piacán a Tesla és a BYD. A két cég rohamosan növeli termelési kapacitását, hogy ki tudja elégíteni a megnövekedett vásárlói igényeket. A BYD viszont kijelentette, hogy ekkora növekedésre még ő sem számított.

A szakértők szerint az EV adaptáció nem elég gyors, viszont a hatalmas kereslet az elektromos járművekre optimizmusra ad okot azok számára, akik az e-mobilitástól várják a zöldebb jövőt. A BYD az elmúlt hónap mindegyikében 100.000-nél is több járművet értékesített, ami hatalmas rekord az elektromos járművek világában.

Ha a National Business Daily jelentése helytálló, akkor viszont ez az összeg sem elég a vásárlók számára, ugyanis a BYD 600.000 megrendelésen dolgozik jelenleg, ami (ezzel a tempóval) 5-6 hónap teljesítési időt jelent. Ez természetesen igen jó hír, viszont meg kell említeni, hogy a cég továbbra is küzd a Kínában tomboló covid járvánnyal, mely sok gyárat leállásra kényszerített.

BYD Seal

BYD Seal

Ennek ellenére a BYD tervezi, hogy nemsokára belép az európai piacra és az új járművét is elkezdi értékesíteni. A vadonatúj BYD Seal-re már 22.000 előrendelés érkezett és a márka már havi 15.000 gyártási darabbal számol.

Összességében a cég hatalmas bővítés előtt áll, és ha ilyen nagy marad a kereslet a járművekre, akkor számíthatunk további üzemekre is.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.carnewschina.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával! 
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.