Skip to main content

A Bentley után a Rolls-Royce is bejelentette, hogy a jövőben kizárólag az EV piacra fog fókuszálni, viszont korántsem olyan gyorsan, mint a legtöbb márka. A luxusjárműveket gyártó cég a tervek szerint még évekig meg akarja tartani ikonikus hagyományos modelljeit.

A Rolls-Royce nemsokára piacra dobja első elektromos járművét, a Spectre-t, mely a márka új korszakát kívánja elindítani. A Spectre lesz az első teljesen elektromos jármű a Rolls-Royce kínálatában. Torsten Muller vezérigazgató bejelentette, hogy 2030 végére minden új Rolls-Royce elektromos lesz.

Az új elektromos szériák dizájnja és a vezetési élménye hű marad a márkához, miközben a legújabb elektromos technológiát alkalmazzák majd minden EV-nél.

Rolls-Royce Spectre

Rolls-Royce Spectre

Mindazonáltal Muller megerősítette, hogy továbbra is fejlesztenek belsőégésű motoros Rolls-Royce járműveket, köztük nemsokára érkezik a Cullinan, a Ghost és a Phantom.

A cég vezérigazgatója úgy véli, hogy a Rolls-Royce számára zökkenőmentes lesz az elektromos átállás, mivel járműveik már ismertek sima, csendes és nyomatékos vezetési élményükről.

Képek és információk forrása:
www.motor1.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.