Skip to main content

Az Apple Car bejelentése szinte mindenkit meglepett, de nem ő volt az első olyan cég – távol a mobilitástól – akik ilyen projektbe kezdtek. A Sony szintén évek óta dolgozik első elektromos járművén, mely innovatív koncepcióval fog érkezni. 

A Sony egyenlőre semmit sem erősített meg hivatalosan a járművel kapcsolatban, csak azt, hogy létezik és érkezik. Természetesen a vállalat minden erejét lefoglalja a konzolok közötti háború, melyben a Playstation 5 a domináns fél (a jelek szerint). Nem lepődnénk meg, ha a Sony járműve, a Vision-S beépített konzollal érkezne. 

A vállalat eddig két dolgot jelentett be: egy 360 fokos audio rendszert, illetve 5G hozzáférést. Ez megerősíti a legtöbb eddigi pletykát, miszerint a Sony “konzol kocsit” épít, tehát főként a szórakozás áll majd a marketing központjában. 

Sony Vision-S

Sony Vision-S

Persze nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet, tekintve, hogy a célközönség, amely ilyen járművet venne, valószínűleg nem engedheti meg magának. Viszont ne tekintsünk előre, mivel lehet, hogy a Sony egy Tesla-hoz hasonló járművet dob a piacra.

Ezek után márcsak a Microsoft autóra várunk. 

Képek és információk forrása:
www.motor1.com
www.cnn.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.