Skip to main content

Azzal, hogy az elektromos autózás egyrészt a környezettudatossága, másrészt az eleganciája, harmadrészt pedig a divatossága miatt egyre nagyobb teret nyer, a benzinkutak aggodalma folyamatosan nő.

Mellettük nyilván az autószerelők is stresszelnek a témán, ugyanakkor ha egy szerelő továbbfejleszti magát és specializálódik az elektromos járművekre, még jól is járhat az iparág fejlődése miatt.

Azok az előnyök, amik a hagyományos benzines vagy dízeljárművekre voltak jellemzőek (például egy tankolással hosszú utak megtétele), már kevésbé számítanak előnynek, hiszen az elektromos autók is folyamatosan zárkóznak fel ezeken a területeken. Ugyanakkor ha elképzeljük, hogy mindenki környezettudatos autóval jár, akkor is jól jönnek az autópálya mellett lévő benzinkutak, amik nem feltétlen tankolás miatt hasznosak, hanem pihenést és étkezést biztosítanak a hosszú utazást választók számára.

Fontos az is, hogy az üzemanyagadó jelenleg körülbelül 600-700 milliárd forint bevétel a magyar államnak évente, bár valószínűleg ha tényleg eltűnnek a benzines és dízeles járművek, arra lesz B terve az országvezetésnek.

Képek forrása: www.pexels.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.