Skip to main content

A Ford Mustang Mach-E megjelenése után rengeteg Mustang rajongó várta a bejelentést, hogy mikor is érkezik meg az ikonikus Mustang GT elektromos verziója. A legfrissebb hírek szerint van rá esély, hogy nemsokára megláthatjuk az első tölthető Mustang GT-t, de nem tisztán elektromos formában. 

A Dodge a hírek szerint már készíti az új Challengert, és amikor visszatér, lehet, hogy nem lesz benzinmotor a motorháztető alatt. A Mustang viszont semmiképp nem tér át a teljesen elektromos hajtásra, legalábbis teljes egészében nem. 

A Ford vezérigazgatója, Jim Farley egy interjúban nyilatkozott egy teljesen elektromos, nem Mach-E típusú Mustang kérdésével kapcsolatban. Farley elismerte, hogy ez jelentős vita lesz Bill Forddal és más cégvezetőkkel, de aztán meglepő betekintést nyújtott a következő 10 évre, melynek része az ikonikus széria felélesztése, hibrid járműként.

Ford Mustang GT

Ford Mustang GT

A döntés egyik fő oka, hogy a Porsche is elkezdte fejleszteni a 911-es új verzióját, mely plug-in hibridként fog megjelenni valamikor a jövőben. 

Nem számít újdonságnak az elektromos szériagyártású Mustang kupéról szóló pletykák, akár hibridként, akár full EV-ként. Ezenkívül a Ford „istállójában” már több akkumulátoros elektromos prototípus is található, melyeket nemsokára le is leplez a vállalat.

Lehet, hogy köztük lesz a várt hibrid Mustang is végre!

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.