Új generációba lép a Hyundai?

By 2019-09-24 február 5th, 2020 Érdekességek
Már sokszor megemlítettük mennyire elektromos autóbarát volt a 2019-es Frankfurt Motorshow. Több olyan jármű is megmutatkozott, melyről el sem tudjuk képzelni, hogy valaha is a forgalomban láthatjuk majd, viszont az elektromos autók fejlődése egyre jobban sugallja azt, hogy bizony a jövő itt kezdődik és már a küszöbön áll. A Hyundai is ezen a területen szeretne elhelyezkedni, és a Kona és Ioniq mellett bejelentésre került új generációs projektjük. 

A bemutatón leleplezésre került a Hyundai 45 Concept, melyet a Hyundai Pony Coupe concept 45. évfordulójára tervezett a vállalat. Az elmondások alapján a jármű a cég jövőbeli vízióját kívánja bemutatni, melyben külsőleg és belsőleg is teljesen új irányt szeretnének kialakítani az újonnan érkező szériáknál.

Hyundai 45 concept

A Hyundai beszámolója alapján a legfontosabb a “jövő érzet” kialakítása a vásárlóknál. A Concept 45 első ránézésre teljesen átadja a futurisztikus mobilitás érzetét, melynek ékes alapköve az elektromos hajtás.

Az, hogy ez a jármű milyen formában fog kikerülni a piacra, illetve milyen hatótávval bír, még nem publikus. Mi viszont reménykedünk, hogy a nem túl messzi jövőben alkalmunk lesz egy olyan Roadshow rendezésére, melyben a Hyundai 45 Concept kapja a főszerepet.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.