Skip to main content

Az elektromos pick-up-ok között egyértelműen a Rivian járműve az egyik legkeresettebb a felmérések alapján. Ennek ellenére a cég negyedéves jelentése aggodalomra adhat okot a befektetők számára.

A hivatalos bejegyzések szerint a márka 364 millió dolláros bevételt jelentett a második negyedéves jelentésében és mellé majdnem 100.000 darabos előrendelési rekordot járműveire. Ennek ellenére a Rivian rohamosan égeti a pénzt, főként új gyára miatt, melyre a Tesla vezérigazgatója is felkapta a fejét. A márka vesztesége elérte az 1,7 milliárd dollárt, ami a tavalyi évben csak 580 millió USD volt.

A Rivian közölte, hogy aggodalomra semmi ok, mivel a márka még rendelkezik 1,9 milliárd félretett tőkével, és nemsokára megkezdődik a járművek kiszállítása is. Emellett az Amazonnal között szerződés – melyben a cég 100.000 kisteherautót rendelt a Rivian-től – is pozitív jövőképet sugall.

A helyzet ismerős lehet azok számára, akik követték a Tesla felemelkedését. Elon Musk ennél rosszabb helyzetben volt a Tesla és a SpaceX alapításakor. A Tesla szinte a sírból mászott ki, így miért ne lehetne a Rivian-nak is sikere?

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.