Skip to main content

A tegnapi nap folyamán (2019.05.02.) rendezte meg az elektromos-autozas.hu a Roadshow-jának a 2. állomását. A Hyundai által szponzorált rendezvény után most a Nissan Hovány kecskeméti szalonja támogatta a rendezvényt elektromos autóival (két Leaf-fel és egy e-NV200 modellel, amit a Four Points by Sheraton Kecskemét-en valósított meg a PortfoLife csapata.

Az akusztikus felvezetés után, az első állomáshoz hasonlóan, Nagy Gábor, a PortfoLife vezérigazgatója számolt be az e-mobility újdonságairól. Több autógyár újításait és terveit is megtudhattuk az elektromos autózással kapcsolatban. A Get Energy Magyarország Kft. képviselője, Zámbó Csaba nem csak mesélt az energiahatékonysági lehetőségekről, hanem felajánlott egy személy részére egy 50%-os kupont az elektromos autóra igénybe vehető TAO kedvezményhez szükséges igazolás árából.

Nissan Leaf

Elektromos Autózás Roadshow: Nissan

A késő délutánt Horváth Gergő, a Nissan marketingért felelős vezető managere zárta, aki olyan technológiai újításokról, fejlődésekről mesélt, amelyeknek egy része már a 2019-es Nissan Leaf-ben is elérhető. 

Néhány hét múlva Hatvan-ban találkozunk, ahol újra a Hyundai-jal rendezünk egy tartalmas elektromos autós eseményt.

A fényképekért hatalmas köszönet Gitta Photograpy-nak.

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.