Quantcast
Érkezik a Polestar 6 - Elektromos Autózás
Skip to main content

A Volvo leányvállalata ismét nagyban gondolkodik. A Polestar immáron a 6. járművét tervezi piacra dobni, melyet már 2022 márciusában bemutattak a nagyközönség számára.

A tervek szerint a Polestar 6 2026-ban fog érkezni, méghozzá a Tesla Roadster riválisaként. A járműre nemsokára már le lehet adni az előrendelést, viszont ennek az összege egyenlőre ismeretlen. Azt viszont tudjuk, hogy a jármű ára 200.000 USD körül fog alakulni, tehát megközelítőleg 80 millió forintért lehet miénk ez az egyedi jármű.

Polestar 6

Polestar 6

Teljesítményileg a Polestar 884 lóerős lesz, végsebessége pedig meghaladja a 250 km/h-át. Ami viszont szembetűnő, az a hatótáv, ugyanis a márka az EPA besorolást követően 300 mérföldet, azaz 482 km-es hatótávot ígér. Bár ehhez párosul az ultra-gyorstöltés lehetősége, mégis 2026-ra a legtöbb olcsóbb jármű is képes lesz ekkora hatótáv megtételére. A jelenlegi Model Y az EPA besoroláson csaknem 530 km-es hatótávot ért el.

Külsőre lehengerlő a jármű, ezt meg kell hagyni. De a Tesla Roadster-el szemben bőven akad még tennivaló, főként hatótáv szempontjából. Persze 2026 még messze van, lehet addigra már az árazása is megváltozik a járműnek.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.