Skip to main content

Egy elektromos jármű maximális hatótávolságát igen sok tényező befolyásolhatja. Emiatt fontos, hogy odafigyeljünk járművünkre és ebbe beletartozik a gumiabroncsok minősége is. Ennek érdekében a Sailun kifejlesztett egy kifejezetten elektromos járművekre specializált terméket.

Ha egy elektromos jármű abroncsait lecseréljük egy hagyományos autóhoz készült gumiabroncsra, akkor a hatótávolság nagymértékben csökkenhet. Ennek az az oka, hogy az elektromos járművekhez készült abroncsok  alacsonyabb gördülési ellenállást biztosítanak, mint a normál abroncsok, ami azt jelenti, hogy kisebb súrlódást okoznak a talajon való gördüléskor.

A kisebb súrlódás mellett az elektromos járművek kevesebb energiát használnak fel, hogy mozgásban tartsák magukat, így összességében kisebb teljesítmény használatával jobb hatótáv érhető el.

Sailun EcoPoint3 abroncs

Sailun EcoPoint3 abroncs

A Sailun Erange EV abroncsainál egy speciális, EcoPoint3 néven ismert, szabadalmaztatott gumikeverék-eljárást alkalmaznak, amely alacsonyabb gördülési ellenállást hoz létre, ezzel javítva a gumiabroncsok teljes élettartamát, miközben kiváló tapadást biztosítanak az autó számára.

Természetesen az abroncs mellett fontos, hogy járművünket megfelelően használjuk. Az elektromos járművek sokkal jobban teljesítenek városban, mint hagyományos társaik, illetve az is igen sokat számít, hogyan is vezetünk.

Az egyre nagyobb akkumulátorral rendelkező járművek és az ilyen kiegészítő lehetőségek miatt miatt egyre nagyobb az érdeklődés az elektromos járművek iránt, és ez nem tűnik egy múló trendnek a jövőt tekintve.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.