Quantcast
A GM egy hónappal tovább gyártja az idei Chevrolet Bolt-ot - Elektromos Autózás
Skip to main content

A General Motors a hírek szerint körülbelül egy hónappal eltolja a 2023-as Chevrolet Bolt EV gyártásának lezárását, mivel a cég szerint továbbra is nagy a kereslet a jármű ezen verziójára. 

Bár a kompakt elektromos jármű gyártását a tervek szerint november 7-én lezárja a cég, úgy tűnik, hogy a GM úgy döntött, hogy még egy további hónapig építeni fogja a Bolt EV ferdehátút.

A 2023-as Bolt EV 2022 júliusában indult a gyártásba, egy akkumulátor-visszahívási akció után. Ezután 2023 áprilisában a GM bejelentette, hogy a Bolt EV gyártása 2023 végén befejeződik.

Chevrolet Bolt EV

Chevrolet Bolt EV

A 2023-as Chevrolet Bolt EV eladásai drámaian megnőttek az elmúlt évben, annak ellenére, hogy a General Motors tavalyi többszöri visszahívást és leállítást hajtott végre a gyártósoron. 

Ennek ellenére a Bolt EV továbbra is népszerű, mivel ez az egyik legolcsóbb elektromos jármű az Egyesült Államokban. A 2023-as Chevrolet Bolt EV 27.495 dollártól kezdődik, 1000 dolláros szállítási költséggel kalkulálva. 

A GM viszont szeretne haladni az elektromos autózás piacával, és a közelmúltban megerősítette, hogy új generációs Bolt EV-t készít, amely a legújabb Ultium akkumulátorokkal és meghajtóegységekkel fog működni.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.