Skip to main content

A Honda és luxus márkája, az Acura átveszi a Tesla North American Charging Standard töltőcsatlakozóját Észak-Amerika területén.

Az amerikai Honda Motor elnök-vezérigazgatója, Noriya Kaihara egy interjúban megerősítette, hogy a márka csatlakozik azon cégekhez, akik A Tesla gyorstöltő megoldását részesítik előnyben új elektromos járműveiknél. A GM is ezt a technológiát használja majd.

Az még viszont nem világos, hogy az első teljesen elektromos Honda és Acura modellek mikor is kapják meg ezen töltőbemeneteket. A legtöbb cég a technológiát 2025-re szeretné integrálni, így valószínűleg a Honda is ekkor fogja bevezetni a rendszert.

A japán cég megjegyezte, hogy sok múlik a General Motorson, mivel az első két teljesen elektromos Honda és Acura modell a GM Ultium platformján alapul, és a GM gyáraiban készül majd.

Kezdetben az első Honda BEV-k – mint például a Honda Prologue és az Acura ZDX – kombinált töltőrendszerrel lesznek felszerelve.

Jay Joseph, az amerikai Honda fenntarthatósági és üzletfejlesztési alelnöke kijelentette: „ A hardvernek képesnek kell lennie a legmagasabb szintű töltésre.”

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.