Skip to main content

A Tesla árcsökkentései után az elektromos autókat gyártó márkák rákényszerültek arra, hogy kövesség Musk cégének példáját, ha versenyben akarnak maradni a piacon. A Lucid többször is lecsökkentette az Air szedán árát, és ezt az akciót az idei év elején is folytatja. 

A kaliforniai székhelyű elektromos luxusautó-gyártó most 10.000 dolláros kedvezmény kínál a 2023-as évjáratú Air szedánra, de csak január hónap végéig.

Az ügyfelek emellett 300 dolláros bónuszt is élvezhetnek egy nagy kapacitású otthoni töltő beszereléséért, valamint bizonyos esetekben extra költség nélkül megkaphatják a cég prémium audiorendszerét és fejlett sofőrtámogató technológiai csomagját.

Ennek ellenére a Lucid modellek továbbra sem olcsók, így még a kedvezménnyel együtt is 74.900 dollár a legolcsóbb elektromos jármű a cég készletében.

A kedvezmény csak az Egyesült Államokban érvényes, és az Air Credit csak készpénzes fizetésre vagy kölcsönre vehető igénybe, de csak akkor, ha az ügyfél az autót az átadásra kész hét napon belül átveszi.

A Lucid tavaly 6000 autót szállított le, ezzel a modell 2021 végi bemutatása óta több mint 10.000-re nőtt az utakon közlekedő Air EV-k száma. Ez nem nagyszerű, és a vállalat is tudja ezt, mivel a gyártási iránymutatást ismét csökkentették a tavalyi év során.

Ennek ellenére a nemrégiben bemutatott 2025-ös Gravity SUV ígéretes járműnek ígérkezik a prémium elektromos autók kategóriájában, és lehet, hogy ez lesz ami meghozza a várt eredményt a cég számára. 

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.