Skip to main content

A Tesla árháborúja miatt rengeteg márka kényszerült arra, hogy hasonló kedvezményeket vezessen be. A Lucid igen nehéz helyzetbe került, mivel nem tudja követni veszteség nélkül a cég példáját. Ennek ellenére a Lucid a hírek szerint nemrég képes volt több modelljénél is árat csökkenteni.

A Lucid három Air modellnél is képes volt jelentősen csökkenteni az árakat, melyek a Pure, a Touring és a Grand Touring szériák.

A 480 lóerős Lucid Air Pure most 82.400 dollárról indul. A Lucid korábban 93.000 dollárt (plusz 1 650 dollár szállítási költséget) számolt fel ezért a modellért, így összességében több, mint 10.000 dolláros árcsökkentést ért el.

A Lucid eddigi legkedvezőbb modellje az árcsökkentések révén nagyjából 77.000 dollárról fog indulni, és még az idei év szeptemberében megérkezik a piacra.

Lucid Air

Lucid Air

A Lucid szerint ezek az árváltozások „tovább erősítik a vállalat értékesítési és marketing erőfeszítéseit”, és „céljuk a megnövekedett márkaismertség kihasználása a kereslet ösztönzése érdekében”. Ezek a frissített árak a készlet erejéig elérhetőek lesznek, viszont a jövőben akár további kedvezmények is megjelenhetnek a cég háztáján.

A Lucid járművei továbbra is csak a prémium kategóriás szektort erősítik, így igen nehéz a vállalat számára felvenni a versenyt az olyan márkák ellen, mint a Tesla, a BYD vagy a Volkswagen.

Ennek ellenére a cég továbbra az egyetlen aki rendelkezik majdnem 900 km-es hatótávolságú járművel, viszont ez nem biztos, hogy elég a mai piacon, ahol egyre kevesebben félnek az „alacsony hatótávtól”.

Kíváncsian várjuk ezen árcsökkentések eredményét, illetve a Lucid legújabb járművének megjelenését.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.