Skip to main content

A szakértők nem tudnak közös pontra jutni a Tesla részvényeivel kapcsolatban, hogy azok merre is haladnak a következő években. Viszont figyelembe véve a Tesla néhány közelgő tervét és a több napos növekedést, sokan úgy vélik, hogy az állomány az elektromos járműipar növekedésével párhuzamosan fog emelkedni.

A Tesla részvényeit az elmúlt hetekben a Needham elemzői csoport gyengébbre értékelte, viszont a szakértők közül volt, aki kiemelte a jövőbeli pozitívumokat is. Vikram Bagri, a csoport elemzője összeszedett néhány növekedési pontot amelyek emelhetik a márka részvényeinek értékét.

Ezek közül a főbb pontok:

elektromos autózás, PNGN, sales alapú webfejlesztés, cybertruck

Tesla Cybertruck

Az elemző arra számít, hogy a Tesla az elkövetkező néhány évben 10 százalékos részesedést szerez  a globális elektromos járművek piacán. A legtöbben azt jósolják, hogy 2023-ra az akkumulátoros elektromos járművek értékesítése eléri a 40 százalékot éves szinten.

Ha a Tesla meg tudja tartani a magas egy számjegyű piaci részesedést a kínai piacon, akkor globálisan meg is ugorhatja a 10%-os részesedést.

2022 szeptemberében a márka részvényei 4%-ot estek, főként az infláció és a háborús helyzet miatt.Viszont láttunk már csodákat a Tesla-tól, így kíváncsian várjuk, hogy mikor jön el a következő rekord.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.