Skip to main content

A Tesla részvényeire továbbra is hatalmas a kereslet, és Elon Musk is úgy véli, hogy ez a tendencia a jövőben csak nőni fog. Egyes befektető cégek által kiadott jelentések szerint a Tesla részvényei akár a 2000 dolláros árfolyamot is elérhetik a jövőben.

Cathie Wood, az ARK Invest befektetési alapkezelő cég vezérigazgatója a napokban elmagyarázta, miért gondolja, hogy a Tesla részvényei 2027-re elérhetik a 2000 dollárt. A CEO úgy fogalmazott: „ez lehet életünk egyik legfontosabb befektetési lehetősége”.

Wood arra számít, hogy a Tesla Full Self-Driving (FSD) béta verziója nemsokára piacra kerül, és ezzel megalakul Musk robotax flottája. Rengeteg szakértő ért abban egyet, hogy az autonómia üzletág kulcsfontosságú tényező lesz a Tesla részvények emelkedésében.

Tesla Mode 3

Tesla Model 3

A közelmúltban az Ark Invest azt jósolta, hogy a Tesla robotaxi üzletága akár 8 vagy 10 billió dollár bevételt is hozhat 2030-ra.

Lehetetlen teljes bizonyossággal megmondani, mi fog történni a Tesla részvényeivel. Mivel azonban az autonómia gyors ütemben fejlődik az autóiparban, nem sok idő kell hozzá, hogy valódi átütés legyen az e-mobilitás világában.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.