Skip to main content

Az autózás történelmében sohasem volt olyan pillanat, mint a Tesla Cybertruck bejelentése. Az autó minden eddigi képzeteket felülírt, mind külsőleg, mind belsőleg, viszont a szakértők és a közösség reakciója hihetetlenül vegyes volt. Talán ezért is került sor a Tesla legújabb döntésére.

Elon Musk hatalmas rizikót vállalat, ami viszont a jelek szerint meg fog térülni, mivel a járműre kiadott előrendelések száma a mai napig rohamosan növekszik. Egyetlen probléma, hogy az Uniós szabványok, melyek meghatározzak egy autó biztonsági előírásait, nem egészen felelnek meg a Cybertruck kialakításának. Az autó ugyanis mind a sofőrnek, mind a gyalogosok számára biztonságot kell, hogy nyújtson egy esetleges baleset esetén.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Elon Musk a napokban az egyik közösségi oldalán jelentette be, hogy változtatásokat fognak elkövetni az autón, főként az említett hibák kiküszöbölése érdekében. Ami eddig kiszivárgott, hogy az új Cybertruck kisebb lesz, mint a bejelentett prototípus, illetve a karosszérián is változtatások lesznek. Jelenleg még nem adott ki a vállalat hivatalos képeket az új fejlesztésekről, viszont a hírek alapján ezt még az idei év nyaráig pótolják.

A változtatás a hírek alapján nem fogja befolyásolni a Cybertruck teljesítményét, sőt lehet, hogy az új karosszéria aerodinamikailag jobb gyorsulást is adhat a járműnek. Kíváncsian várjuk, hogyan is fog kinézni a felújított Tesla Cybertruck.

Ha érdekel az e-mobilitás, lesd meg YouTube csatornánkat

Képek és információk forrása
www.insideevs.com
www.fossbytes.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.