Érkezik a hibrid Lincoln

By 2019-11-20 február 4th, 2020 Aktualitás
Nem hisszük, hogy sok ember ismerné a Lincoln autógyártó céget, mely még az első világháború előtt alapult és főleg luxus modellek gyártásával foglalkozik. Nevét Abraham Lincoln amerikai elnökről kapta és 2012 óta a cég a Ford tulajdonában áll. A vállalat eddig még nem kóstolt bele az elektromos autózás világába, viszont ezt jövőre überelik az első hibrid Lincoln SUV-val.

A Lincoln Corsair Grant Touring egy közepes méretű, ám igen dizájnos hibrid lesz. A cég elmondta, hogy a fiatalabb generációt szeretnék megcélozni ezzel a stílusos járművel, mely az egyik legkisebb darab a szériában. Teljesítmény szempontjából két elektromos motor és egy 2.5 literes benzinmotor került a Croisar-ba, melyek összteljesítménye 266 lóerő. Színtisztán elektromos hajtással az autó 40 km megtételére alkalmas, ami bár nem egy eget rengető szám, mégis felruházza a kocsit zöld rendszámmal

Lincoln Corsair Grant Touring

A Lincoln Croisar egyetlen verzióban fog érkezni, viszont lehetőségünk van extrák vásárlására a kocsihoz. Ilyen például a Co-Pilot360 vezetősegéd, a 14 hangszórós hifi berendezés, vagy egy 12 hüvelykes digitális kijelző. Az, hogy mennyiért is fog kikerülni alapjáraton a kocsi a piacra még nem publikus, viszont értéke a benzines Crois-hoz hasonló lesz a legtöbb szakértő szerint, mely 60.000 dollár, azaz 18 millió forint.

A hibrid autók piacán igen sok riválissal kell majd szembenéznie a Croisar-nak és jelenleg nem sok dolog érvel a jármű mellett a megjelenésén kívül. Reméljük, hogy több információ is kiderül hamarosan Lincoln-tól a közeljövőben.

Képek és információk forrása.
www.motor1.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.