Érkezik az olcsóbb elektromos Audi

By 2018-12-14 február 5th, 2020 Aktualitás
Az Audi-nál mostanában az e-tron a legnagyobb sztár. Nem nagyon hallani arról, hogy kisebb, elérhetőbb árral rendelkező autót dobjanak piacra. A Volkswagen-nél, a Nissan-nál vagy az Opel-nél ez jellemzőbb.

Ugyanakkor elhintett az Audi is néhány információt már arról, hogy hamarosan érkeznek olcsóbb elektromos modelljei, melyek közül az egyik feltehetően az elektromos Volkswagen modellre, az ID-ra fog hajazni.

elektromos Audi

Audi e-tron

Andreas Mindt, az Audi külső design vezetője megerősítette, hogy néhány hónapon belül bemutatják a kompakt elektromos járművüket. Képek, tervek még sajnos nem kerültek elő, de hamarosan nyilván ellepik az elektromos autózással foglalkozó oldalakat. Mindt hozzátette, hogy azokat a vásárlókat célozzák meg, akik “csak egyszerűen akarnak egy jól kinéző autót”. A tervek szerint 2025-ig 12 teljesen elektromos autót fog bejelenteni az Audi, ebből 2021-ig 4-nek az értékesítését elindítja. 

Az e-tron 75.795 dollárról fog indulni, a Sportback és a GT változata pedig még drágább lesz. A nem prémium márkás modellek pedig remélhetőleg ennek az árnak körülbelül a feléért kerülnek piacra.

Képek forrása: 

www.pexels.com

www.electrive.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.