Skip to main content

 A dízelbotrányból kilábaló márka elektromos járművei sorra döntik meg a havi rekordokat, és talán még a Tesla-t is megelőzik egyszer a piacon. Ennek érdekében most az egyik legikonikusabb model, a Volkswagen Golf kap egy új generációs szériát, sokak örömére.

Azok a Volkswagen rajongók, akik úgy gondolták, hogy a márka ID.3 szériája teljesen lecseréli a Golf-ot, azok most igen meglepődtek. A közelgő, kilencedik generációs Golf ugyanis a hírek szerint egy újabb ferdehátú EV-ként érkezhet, ráadásul az ID széria platformjára építve.

A Volkswagen új főnöke, Thomas Schafer világossá tette, hogy bár az ID széria miatt tört előre a márka az elektromos autózás világában, a Golf széria sohasem lesz elfeledve.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

Shafer azt mondta, hogy a következő generációs Golf az első lépés a széria újraélesztésében, és számíthatunk további elektromos modellekre a jövőben. Meg kell jegyezni, hogy a kilencedik generációs Golf nem fogja lecserélni az ID.3-at. Bár igen nagy a hasonlóság a ferdehátú modellek között, méretüket és felállásukat tekintve valójában különböznek egymástól.

A VW főnöke azt mondta, hogy a VW-nél mindkettőnek van hely és az ID 3 soha nem volt a Golf utódja, inkább egy Golf Plus.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.ev-database.org

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.