Skip to main content

Az elmúlt hét összefoglalható két szóval: Tesla Cybertruck. Szinte mindenhol Elon Musk új autója a sztár, ha akarjuk, ha nem. Mémek ezrei borították el a közösségi médiát, melynek eredménye, hogy az autó ingyenesen lett reklámozva. Ez a hét egyértelműen a Tesla hete volt, vagyis pontosabban Elon Musk hete, aki a héten szinte mindenkit a rajongójává tett. Mutatjuk hogyan!

Musk tweet-je szerint már több, mint 250.000 jármű került megrendelésre. Szerintünk nyíltan ki lehet jelenteni, hogy a merész dizájn által keltett felhajtás az egyik legnagyobb amit az elmúlt években bármilyen kocsi körül láttunk. Csak összehasonlításképpen a Lamborghini bejelentette a legújabb szupermodelljüket, a Lamborghini v12 Vision-t, mely azért igen szép példány külsőre, mégis alig tettek róla említést, míg a Tesla már az első nap milliós keresést generált a közösségi médiában és Youtube-on.

Lamborghini v12 Vision és a Tesla Cybertruck

A Tesla sikerét szerintünk betudhatjuk a mémeknek nagyrészt. A világ egyik legnagyobb közösségi oldalán, a 9gag-en vezető kereső szó lett a Tesla és a Cybertruck. Bár külsejéről a vélemények megoszlóak, a reklám, azért az reklám. És ki ne akarna egy havi 150 millió felhasználóval rendelkező oldalon reklámozni egy kocsit?

Tesla meme példa

Elon Musk ezen felül vagy jókor volt jó helyen, vagy egyszerű véletlen, hogy pont most pár nappal a megnyitó után mutatták be szerepét a világ egyik legsikeresebb sorozatában. A Rick és Morty nevezetű amerikai rajzfilmsorozat jelenleg a világ 12. legsikeresebb sorozata az IMDB szerint. A Primetime Emmy-s rajzfilmben már több híresség is megfordult. Az, hogy maga Elon Musk is megjelent, mint főbb karakter, az csak még jobban hozzátett a hírnevéhez. A Tesla vezérigazgató szinkronizálja Elon Tusk karakterét a sorozat 4. évadának 3. részében.

Elon Musk a Tesla vezérigazgatója, mint Elon Tusk a Tuskla vezérigazgatója

Összességében elmondhatjuk, hogy Elon Musk meglépte azt, amire szüksége van a mai mobilitásnak. Míg a legtöbb autógyártó fél az újítástól, addig a Tesla már a következő lépésre készül, hogyan is tudná felülmúlni önmagát. Ez elmondható a vezérigazgatóról is, aki lássuk be, nem tartozik a mindennapi emberek közé. Nem csodálkoznánk, ha a Cybertruck hatalmas siker lenne, illetve azon sem, ha Elon Musk még az elkövetkezendő 10 évben felküldene egy ilyen járművet (talán emberrel) a Marsra. A Tesla a jövőbe lépett, reméljük sokan fogják majd követni példájukat.

Képek és információk forrása:
www.reddit.com
www.9gag.com
www.imdb.com
www.theceomagazine.com
www.pushsquare.com
www.hypebeast.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.