Skip to main content

A Tesla hatalmas meglepetést okozott, mikor bejelentette a Cybertruck érkezését. A bemutató alatt egy tisztán elektromos quad-ot is bemutatott a cég a járműhöz, mely a Cyberquad nevet viseli. A márka úgy döntött, a kisebbek számára is kedvez most ezzel a járművel. 

A 2019 novemberében prezentált Cyberquad kicsinyített mása már elérhető a Tesla hivatalos weboldalán. Az 1900 dollárba, azaz nagyjából 610.000 forintba kerülő Cyberquad for Kids teljes acélvázzal, állítható felfüggesztéssel, hátsó tárcsafékkel, LED-es lámpákkal és párnázott üléssel érkezett a paicra.

Tesla Cyberquad

Tesla Cyberquad

A mini ATV-t egy kis teljesítményű lítium-ion akkumulátor hajtja, amely akár 24 kilométeres hatótávolságot és 16 km/h-s végsebességet kínálhat gyermeke számára. A Tesla azt állítja, hogy a jármű 8 évesnél idősebbek számára alkalmas. Biztonsági okokból a végsebesség korrigálható. Az akkumulátor teljes feltöltése alig 5 óra, otthoni töltőn. 

A Tesla szerint a Cyberquad for Kids kiszállítása 2–4 héten belül megkezdődik, szóval még ideális karácsonyi ajándék lehet a fa alá.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.