(2018.07.31.)

Nem látszik a medve trend vége a Geely Auto árfolyamán, sőt már az alsó trendszárat törögeti le. Egyelőre képes volt visszakapaszkodni fölé, ami reményre adhat okot, de az összkép nem fest jól a longosok számára. A 2018 január és július közötti árfolyammozgás kirajzolt egy dupla csúcs alakzatot, bár távolabbról nézve lehetne csökkenő háromszögnek is nevezni. Ennek célárai a 161,8% és 261,8%-os Fibo-szinteknél elérésre kerültek.

Ekkora mértékű esés után technikailag elvárható volna egy jelentősebb korrekció az emelkedés irányába, aminek célárait a legutolsó ereszkedő hullámra szerkesztett Fibonacci-szintek szemléltetik 19 és 23 magasságában. Az út során számos ellenállást kellene leküzdenie, kezdve a nagy csatorna száraitól, a mozgóátlagokon át egészen a korábbi lokális csúcsoknál várható ellenállás szintekig. Mélyebben fekvő támaszok ezen az időtávon nem láthatók. 

Geely medve elemzes elektromos autozas e-mobility

Geely medve trendje (www.portfolife.hu)

Az indikátorok se kecsegtetnek sok jóval, mindhármon megjelentek az eladási jelek, miután az 50 napos mozgóátlag közelsége megakasztotta a korrekciós hullámot.

Képek forrása:

www.wikipédia.hu

www.pexels.com

TOVÁBB AZ ELEMZÉSHEZ!

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.