Mitsubishi MI-Tech

By 2019-10-29 február 5th, 2020 Aktualitás
A Mitsubishi már alkotott egy igen megbízható hibrid járművet az Outlander PHEV képében és sokan arra számítottak, hogy az idei évben megjelenik egy újabb verzió belőle. A Tokyo Motorshow-n viszont egy teljesen más modell került bemutatásra a cég által, melyre valószínűleg kevesen számítottak. A Mistubishi MI-Tech is követi a futurisztikus elektromos/hibrid autók vonásait, mint ahogy az újonnan bejelentett Lexus LF-30. De lássuk, mivel is tud többet az Outlander-nél.

A legtöbb szekértő, akik megjelentek a rendezvényen, úgy nyilatkoztak az autóról, hogy érdekesen vonzó a megjelenése. Az MI-Tech egy kisebb SUV-nak felel meg, plug-in hibrid hajtással. Érdekessége, hogy 4 elektromos motor került beépítésre a járműbe (egy minden kerékre), és ezeken felül került be még egy benzines generátor. A tervek szerint a buggy szerű jármű az egyik legkönnyebb PHEV lesz a piacon.

A hivatalos előzetes:

Mitsubishi MI-Tech

A vállalat igen erősen kiemelte az MI-Pilot funkciót a járműben, mely elmondásuk szerint az egyik legjobb sofőr segéd rendszer, amit a piacon kapni lehet majd. Jelenleg a tisztán elektromos hatótáv, a piaci ár vagy a megjelenés ideje még nem hivatalos, viszont nagy valószínűséggel 1-2 év múlva már a piacon tudhatjuk ezt az új terepjárót.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.