Skip to main content

A Tesla első pick-up elektromos autója, a Cybertruck nemsokára megérkezik a piacra, miután a cég többször is elhalasztotta a megjelenést. A járműre rengeteg előrendelés érkezett, és sokak szerint akár a Model Y sikerét is felülmúlhatja.

A Tesla Model Y sok országban a legkeresettebb autó lett 2023 első negyedévében, lekörözve mind elektromos társait, mind a hagyományos járműveket. Szakértők szerint a Cybertruck-nak megvan a lehetősége, hogy elérje ezt a szintet, mivel rengeteg helyen fel lehet használni a járművet, például a rendőrségnél.

Az ARK Invest befektetési cég arra számít, hogy a Tesla Cybertruck egy mainstream termék lesz, mivel ez lesz az első “egyedi termék” az e-mobilitás piacán.

elektromos autózás, PNGN, sales alapú webfejlesztés

Tesla Cybertruck

Az Egyesült Államok Energia Információs Hivatalának előrejelzése szerint 2050-re az Egyesült Államokban az összes jármű 69 százalékát teherautók teszik majd ki.

Az elektromos pick-up járművek várhatóan a teljes értékesítés 10 százalékát teszik majd ki. Ennek nagy részét a Cybertruck fogja adni az elemzők szerint. A többi lehetséges versenyző jelenleg a Ford és a Hummer elektromos járművei.

A Cybertruck továbbra is rengeteg változtatáson megy keresztül, hogy megfeleljen a piaci követelményeknek, viszont érkezésére lehet, hogy már nem kell sokat várnunk.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.