Star Wars dizájn az új Tesla Pickup-nál

By 2019-07-30 február 5th, 2020 Aktualitás
Elon Musk a jelek szerint valami nagyszabásúra készül, bár ezt elmondhattuk volna szinte minden Tesla Model előtt. Az új generációs modellek és a nagy hatótávú Roadster mellett viszont még mindig homály övezi az új Tesla Pickup kilétét. Sokan már el is képzelték, hogyan is nézhet majd ki a jármű, viszont ezek közül volt egy személy aki sokak szerint megalkotta a lehető legjobb dizájnt.

Alex Jaeger neve valószínűleg senkinek nem fog ismerősen csengeni, pedig ha már láttál jó filmbéli dizájnt, akkor azt nagy valószínűséggel neki köszönheted. Transformers, Star Wars, Tűzgyűrű, Ready Player One, Bosszúállók és még sorolhatnánk a jobbnál jobb filmeket, melyben a dizájner kiélte alkotói fantáziáját.

Most a való életben is megmutatta, hogy mit tud, mivel valószínűleg két nagyszabású film között volt ideje megalkotni saját Tesla Pickup dizájnját:

Tesla Pickup, háttérben pedig egy Ford F-150

Tesla pickup (kék) összehasonlítva egy Ford F150-nel

Elon Musk elmondása szerint a Tesla a jövőt fogja tükrözni, így nem csodálnánk, ha hasonló dizájnnal jelenne meg a végleges változat. A vezér még nem kommentálta Alex Jaeger munkáját, de a nagyközönségnél már igen nagy sikert aratott a tervrajz. A Tesla PickUp felfedésére viszont még várnunk kell az idei év végéig, de reménykedünk benne, hogy olyan meglepetéseket hoz majd, ami beírja magát az elektromos autózás történelmébe.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.kyym.ru

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.