Tesla model 3 a hóban

By 2020-02-17 május 8th, 2020 Érdekességek, Tesla
Láttunk már érdekes “tuningolásokat” az elektromos autók terén. Híre kelt egy garázsban született elektromos Ford Mustang-nak. Vagy éppen elektromossá varázsolták a Vissza a jövőbe ikonikus autóját, a DeLorean-t. A mostani alanyunk viszont nem más, mint egy Tesla Model 3, ami egy olyan tuningot kapott, hogy a hóban is könnyedén tudja szelni a kilométereket.

Szóval a történet röviden annyi, hogy egy Michael nevezetű YouTuber és Tesla tulajdonos úgy gondolta, hogy szeretné ő is valamilyen extrával felturbóznia a már így is sokszínű járművét. A legtöbben megelégedtek volna például egy neon csővel, valami extrém festéssel vagy bármilyen menő külső felújítással, viszont ennek az illetőnek más gondolata támadt.

Szinte minden autó egyik legnagyobb ellensége a nagy hó (persze ha nem számítjuk ide azt, ha belehajtunk vele a közeli folyóba). Szóval ez a srác úgy gondolta, hogy kipróbál valamit, amit még nem próbált senki és lánctalpakat szerelt fel a Tesla-ra. Aki látta már a Taxi 3 című filmet, az teljesen jól el tudja képzelni az esetet, viszont mi most megmutatjuk a hivatalos képet az autóról:

Lánctalpas Tesla Model 3

A fiatalember rögtön hozzátette, hogy a Tesla nem sérült meg a beavatkozás alatt és, hogy tervez még hasonló, merészebb dolgokat a jövőben. Jó látni, hogy az emberi fantázia határtalan az elektromos autók tuningolásánál is. Talán egyszer oda is eljutunk, hogy rakéta nélkül is feljutnak majd ezek a Tesla-k az űrbe.

Saját videónk egy említett elektromos felújításról: Az elektromos Mustang-ról:

Képek és információk forrása:
www.totalcar.hu
www.YouTube.com
www.popularmechanics.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.