Skip to main content

Joe Biden többször is kijelentette, hogy célja egy zöldebb közlekedési forma kialakítása az Egyesült Államok területén. Elon Musk, aki jelenleg Amerika legnagyobb EV vállalatát birtokolja, nemsokára tárgyalni fog az elnökkel, az elektromos autók jövőjéről.

A Tesla vezérigazgatója nyíltan is utalt már rá, hogy nem rajong Bidenért, mivel az elnök többször is elmulasztotta elismerni Tesla-t és Muskot, amikor az elektromos járművekről beszélt. Biden ráadásul a GM vezérigazgatóját nevezte úgy, mint „a vállalat aki az egész autóipar felvillanyozza”. Ez igen erős és abszurd kijelentés, tekintve, hogy a GM a Teslához képest tized annyi elektromos járművet értékesít. Emellett Biden nem invitálta a Tesla-t a villamosítási csúcstalálkozójára.

Elon Musk

Biden azonban azóta elismerte, hogy a Tesla Amerika legnagyobb elektromos autógyártója. Az pedig, hogy a Biden-adminisztráció megbeszélésekre hívja Muskot, pozitív jel.

A jelek szerint a találkozó fő témája a 7500 dolláros adójóváírással kapcsolatos növekvő bizonytalanság, viszont a jelenlegi állás szerint a Tesla óriási hasznot húz majd az új szabályozásból.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.