Skip to main content

Bár Elon Musk vállalata hihetetlen nagy gőzerővel dolgozik az új Model Y és a Roadster fejlesztésén. Valamint az autók újabbnál újabb frissítésein, a Tesla azért szán időt régebbi modellek fejlesztésére is. Így került sor a Model S újabb verziójának kiadására, ami még idén meg fog érkezni a piacokra, jó eséllyel a Budapesti Tesla szalonba is.

A Model S már hét éve van a piacon, így nem is nagyon igényel felújítást, mivel a Tesla-k automatikusan megkapnak minden frissítést, viszont Elon Musk úgy látszik kicsit Model 3-asítani akarja az autót. A tervek szerint hasonló fekvő formátumú, lebegő központi kijelző kerül be a járműbe. Illetve egy hatékonyabb, jobb akkumulátor, mely 644 km-re növeli a jármű hatótávolságát.

Tesla Model S

Bár az elemzők szerint a Tesla Model 3 a vállalat igazi aduásza, a Model S azért mégis az első sikeres elektromos autók közé tartozik, így nem csodáljuk, hogy a piacon akarják tartani. Az egyetlen probléma a jelenlegi (akár) 20 millió dollár körüli piaci érték, amiből már egy model 3-ast is tudunk venni. Viszont remélik, hogy az újítások talán még pár évig a piacon tudják majd tartani az autót.

Képek és információk forrása:
www.totalcar.hu
www.tesla.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.