420 kilométeres hatótávval jön az új Mercedes ?

By 2020-03-13 március 16th, 2020 Aktualitás
Mercedes
A Mercedes EQC után mindenki úgy gondolta, hogy akkor most ez az EQ sorozat fogja képezni a cég elektromos jármű felhozatalát. Kaptunk is Mercedes EQA-t, és egy jövőbeli EQS-t. Viszont, most fény derült egy újabb, de ismerős elektromos Mercedes-re, mely 420 kilométeres hatótávval érkezik a hírek alapján. Ez nem más, mint a Mercedes e Vito.

A Mercedes Vito szériája korunk egyik legmegbízhatóbb munka autóinak sorait erősíti. Hatalmas rakodási tere szinte mindenki számára hasznos és emellett a Mercedes egyedi vonásaiban is pompázik. Nagyon reménykedtünk benne, hogy sor kerül egy hibrid vagy teljesen elektromos verzió bejelentésére, és szerencsénkre ez a napokban meg is történt.

Mercedes e Vito

Az e Vito több verzióban érkezik és ez nem csak az akkumulátorra vonatkozik. Lesz olyan verzió, mely 9 üléses változatban fog kikerülni a piacra. Az akkumulátor kapacitása 90 kWh, ami 420 kilométerre elég egyetlen töltéssel. Végsebessége maximális teljesítmény mellett 160 km/óra, de rendelkezni fog az autó több móddal is, mellyel szabályozni tudjuk a hatótávot és a teljesítményt.

Alapjáraton 11kW-os töltéssel 10 óra alatt fel lehet tölteni az autót, viszont lehetőségünk van ugyanezt megtenni 1 óra alatt, a 110 kW-os gyorstöltővel.

Az új e-Vito még idén nyáron kikerül a piacra, aki pedig szeretné, már most előrendelheti a járművet.

Képek és információk forrása:
www.hvg.hu
www.motor1.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.