A BMW is reagált a Tesla új autójára

By 2019-11-29 február 4th, 2020 Érdekességek
Nem hisszük, hogy van olyan ember a Földön, aki ne hallotta volna a Cybertruck körüli botrányt. Az elmúlt egy hétben kaptunk bőven mémeket Elon Musk újdonsült járművéről, de most fontosabbnak tartjuk megemlíteni azt a bizonyos golyóálló üveget. Persze erről is készült bőven kép, de ami igazán szembeötlő, az a BMW új autója, mely kampányában a vállalat maga is reagált a Tesla új autójára.

A BMW az X5 Protection VR6 reklámozásánál ugyanis odaszúrta, hogy ez bizony kibírja a vasgolyót is. Papíron az autó ablaka úgy van tervezve, hogy egy AK47-es géppuska 7,62 kaliberes lövéseit is kibírja. Ha ez nem elég akkor az is említésre került, hogy 4 méterről egy 15 kg-os TNT robbanása sem kottyan meg a kocsinak. De ha ez sem elég, akkor egy 20 dekás C4-est is berobbanthatunk a kocsi alatt, simán elmegyünk utána vele a sarki boltba.

BMW X5 Protection VR6 és a Tesla Cybertruck

A Tesla ezzel szemben “csak” egy 3 mm-es rozsdamentes acél vázat és egy 9 mm-es lövedéktől megvédő ablakot ígér, ami nem sikerült a bemutatón. Viszont a BMW kocsija még nem mutatkozott meg a nyilvánosság előtt, így eddig ezen állítások csak papíron működnek. Nem azt mondjuk, hogy túlozna a vállalat, de mégis kicsit soknak tűnik a biztonsági rendszer, amit ígérnek.

Összességében az történt, hogy a BMW odaszúrt a Tesla-nak, ami egy újabb reklám a Cybertruck-nak, ami már 250.000 megrendelésnél jár. Elon Musk-on nem nagyon lehet fogást találni, ez a hét egyértelműen az Ő hete.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.totalcar.com
www.e-cars.hu
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.