Skip to main content

Az elektromos pick-up szegmensben egyre nagyobb a felhozatal. Az új Hummer, a Rivian és a Ford járműve egyértelműen a piac egyik legkeresettebb alakjai, viszont a Ram új elektromos autója lehet megzavarja az előző gyártók sikerét.

A Ram lezárta az 1500 REV-es kisteherautóval kapcsolatos foglalásokat, mindössze 5 nappal a rendelés megnyitása után. A foglalások pontos számát nem hozták nyilvánosságra, viszont a hírek szerint szinte az összes jármű gazdára talált már.

Ram 1500 REV

Ram 1500 REV

A cég a tervek szerint néhány hónap múlva újra megnyitja a foglalásokat, melyek letéti díja alig 100 dollár. Az 1500 REV-t 2024 végén kezdik meg gyártani, és azt ígéri, hogy hatótávolság, hasznos teher, vontatás és töltési idő terén úttörő lesz a piacon. Bár pontos specifikációkat még nem árultak el, az 1500 REV egyértelműen sokak figyelmét felkeltette.

Az 1500 REV a Stellantis STLA Frame architektúráján fog működni, amely a hírek szerint 159 kWh és 200 kWh közötti akkumulátorcsomagok befogadására képes, tehát a Rivian-hoz hasonló teljesítményt várhatunk az új versenyzőtől.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.guideautoweb.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.