Skip to main content

A Cybertruck továbbra is hatalmas kérdés a szakértők körében, hogy vajon ez a jármű lesz-e a jövő elektromos pick-up-ja, vagy a Tesla első zsákutcája.

A jármű éveket késett, és most, mikor végre megkezdődtek a kiszállítok, nem éppen olyan árcédulával érkezett meg a piacra, mint ahogy Musk azt elképzelte több évvel ezelőtt. Viszont a jelek szerint a Tesla máris elkezdte csökkenteni a Cybertruck árát, méghozzá igen gyors ütemben. 

Februárban a Cybertruck 244.000 dollárért érkezett egy Atlanta környéki Porsche-kereskedőhöz, aki állítólag 300.000 dollárért tette le az előrendelést rá. A múlt héten egy Cybertruck egység 175.000 dollárba került, míg egy másik 171.000 dollárért ment el, ami jelentős csökkenés az előző héthez képest.

elektromos autózás, PNGN, sales alapú webfejlesztés, cybertruck

Tesla Cybertruck

Egyesek azt állítják, hogy a Cybertruck árai végül összeomlanak, viszont erre igen csekély az esély egy olyan cégtől, mint a Tesla. A márka továbbra is az árháború egyik legnagyobb alakja, és megteheti, hogy csökkentse egyes modelljeinek árát, nagyobb veszteségek nélkül.

A jármű ára továbbra is több, mint 50%-kal haladja meg az eredetileg belengetett piaci értéket, de ezek a csökkenések azt mutatják, hogy a Cybertruck ára meglehetősen gyorsan esik az észszerű szintre. 

Tehát február vége és március közepe között a Cybertruck nagykereskedelmi ára 244.000 dollárról 171.000 dollárra csökkent, ami 70%-os veszteség. Ha ez a tendencia tovább csökken, a jármű nagykereskedelmi számai a nyár előtt elérhetik 100.000 – 110.000 dollárt is.

Kíváncsian várjuk, hogy valóban felér-e majd a Tesla hírnevéhez a Cybertruck, melyre több éve százezrek adták le az előrendelésüket. 

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.