Skip to main content

 2019-ben történt – azaz immáron három éve-, hogy Elon Musk bejelentette a Cybertruck érkezését. A márka autója rögtön felkeltette mindenki figyelmét, egyrészt külsejével, másrészt kiemelkedő árazásával. Sajnos a jelek szerint az utóbbi nem marad meg a jövőben.

Az infláció, a covid és a háború miatt teljes mértékben megváltozott a piac. Az akkori árakhoz képest jelentős emelkedést lehetett tapasztani, ami rányomta a bélyegét az autópiacra is, és ezzel az elektromos járművekre. Sajnos az EV-k sem tudták megúszni az áremelést, és emiatt sok márka értékesítése lelassult a piacon.

A Tesla továbbra is piacvezető, még az áremelések  sem tudták megtörni a vállalat dominanciáját az elektromos gépek szektorában. Viszont rossz hír, hogy a Cybertruck továbbra is késik, és a jelek szerint nem teljesen úgy fog produkálni, mint ahogy 2019-ben bejelentették.

elektromos autózás, PNGN, sales alapú webfejlesztés, cybertruck

Tesla Cybertruck

Elon Musk maga jelentette be egy Q and A (kérdezz felelek) keretében, hogy a Cybertruck ára sajnos nem lehet 40.000 dollárnál alacsonyabb, ahogy azt szerették volna. Ezzel együtt teljesítményben is változtatni kell a járművön, hogy megfeleljen közúti közlekedésre is.

Egyenlőre nem tudni, mennyit is fog változni a Cybertruck, és mi lesz azokkal, akik leadták már a 100 dolláros előrendelési díjat a járműre.

Képek és információk forrása:
www.mobilarena.hu
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.